Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Štumpfová zbalila Mázikovej tanečníka: Fuj, tvrdí Čermákova ex!

Katarína Štumpfová a Štefan Čermák Zobraziť galériu (4)
Katarína Štumpfová a Štefan Čermák

BRATISLAVA – Vášeň prepukla až po skončení Let´s Dance! Topky.sk odhalili pikantné tajomstvo. Tanečnica Katarína Štumpfová (24) sa dala dokopy so Štefanom „Pralinkou“ Čermákom (23), ktorý iba nedávno ukončil niekoľkoročný vzťah so svojou priateľkou.

Nevie si vybrať? Krátko po skončení Let´s Dance sa Katarína Štumpfová stretávala s muzikálovým hercom Michalom Gečevským. V mediálnych kruhoch sa šepkalo, že sú viac než kamaráti. Ako to však najnovšie vyzerá, tomuto romániku je koniec! Podľa našich zistení sa totiž plavovláska dala dokopy s tanečníkom Štefanom Čermákom, ktorý na parkete Let´s Dance 4 krepčil s Evou Mázikovou.

Katarína Štumpfová nám nepoprela, že si s „Pralinkou“ začala. Keď sme sa jej spýtali, či chce nejako komentovať tento nový vzťah, odpovedala: „Ani nie, nechcem. Nebudem to ani popierať, ani potvrdzovať.“ Presne tú istú pesničku nám zaspieval aj Štefan Čermák. Celé to vyznieva tak, že sa dopredu dohodli, ako sa budú k tejto téme vyjadrovať pre médiá.

Hoci sa vznik novej lásky spája s príjemnými pocitmi, v okolí čerstvo zaľúbenej dvojice je človek, ktorý v týchto dňoch rozhodne neprežíva radostné chvíle. Je ňou Štefanova expriateľka, s ktorou tvoril tanečník pár niekoľko rokov! Podľa našich informácií nemá Štumpfovú príliš v láske, pretože jej vraj prebrala partnera. „Nie je to pravda. Rozišli sme sa dávno,“ tvrdí Čermák.

Tanečníkove slová sú však v kontraste s tým, aký komentár napísala jeho bývalá priateľka pod fotografiu zavesenú na Facebook. Snímka, na ktorej expriateľka vysmiata pózuje spolu so Štumpfovou a kamarátkou, je okomentovaná veľavravným: „Fuj.“ Zdá sa, že od času, kedy záber vznikol, sa toho veľa zmenilo. V najbližšej dobe sa totiž dievčatá na seba usmievať určite nebudú.

FOTO: Čermákova expriateľka (vpravo) vystupuje na Facebooku pod nickom Lili Hajdu. K fotorafii, ktorú ona sama v minulosti zavesila na sociálnu sieť, napísala pred piatimi dňami veľavravné: „Fuj“

Štumpfová zbalila Mázikovej tanečníka:
Zobraziť galériu (4)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu