Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Najsexi muž Hollywoodu ako transvestita!

James Franco Zobraziť galériu (4)
James Franco

LOS ANGELES – Kašle na predsudky! Herec James Franco (32) si suverénne zahrá milenca homosexuálneho aktivistu a nerobí mu problém odfotiť sa na titulku časopisu pre gayov. Najnovšie sa prezliekol za ženu a stal sa tvárou prvého čísla lifestylového magazínu pre transsexuálov a transvestitov. Pritom miluje ženy a ony jeho!

Výrazný mejkap, dozadu ulízané vlasy, bižutéria a graciózna ženská póza s cigaretkou v ruke – verili by ste, že sa pozeráte na najsexi muža Hollywoodu? Asi ťažko by ste v takomto prestrojení spoznali amerického herca, ktorý sa môže pýšiť týmto titulom podľa magazínu Salon. Pritom James sa nebojí zájsť za hranice spoločenskej konvencie. Aj preto sa nechal zvečniť kontroverznému fotografovi Terrymu Richardsonovi ako žena na titulku vôbec prvého časopisu pre transexuálov.

Odvaha mu rozhodne nechýba! Hoci sa James Franco objavil v hlavnej úlohe v romanticko-historickom filme Tristan a Izolda či v akčnej dráme z prostredia stíhacích pilotov 1. svetovej vojny Rytieri nebies, zažiaril však v úlohách homosexuálov. Zahral si napríklad milenca aktivistu za práva homosexuálov a lesbičiek v dráme Milk. Tým, že sa pustil do takýchto hereckých výziev, začalo sa o ňom šuškať, či nie je gay. „V kinematografii je veľa heterosexuálnych ľúbostných príbehov. Pre mňa je zaujímavejšie hrať úlohy a vzťahy, ktoré sa tak často nezobrazujú,“ reagoval na to James v rozhovore pre magazín Advocate.

Ostal nohami na zemi! Hoci najväčší úspech mu prinieslo účinkovanie v troch dieloch Spidermana, kde si zahral postavu Harryho Osborna, nepatrí k tým, ktorí sa na verejnosti radi predvádzajú. Svoje súkromie si stráži, a tak sú známe len jeho aféry s herečkami Marlou Sokoloff (29) či Siennou Miller (28).

Foto: Candy Zdroj: Topky.sk, huffingtonpost.com Anketa: Myslíte si, že James Franco tají svoju homosexualitu?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu