Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Fešák z Počiatku šokuje: Mal sex aj s chlapom... a keby len s jedným!

Tom Hardy Zobraziť galériu (3)
Tom Hardy

LOS ANGELES – V posteli sa neštítil ničoho! Hoci Tom Hardy (32) pôsobí navonok ako dokonalý lámač ženských sŕdc, z jeho sexuálnych skúseností sa zrejme nejednej fanúšičke poriadne zdvihne žalúdok. Anglický herec totiž za mlada vyskúšal všeličo... Aj orgie s inými chlapmi!

Za dverami spálne sa vie naozaj odviazať! Tom, ktorý po boku Leonarda DiCapria momentálne hviezdi v kinohite Počiatok, má dvojročného synčeka s predošlou priateľkou a harmonický vzťah spečatený zásnubným prsteňom. Ktovie však, či svojej vyvolenej, britskej herečke Charlotte Riley, prezradil aj čo-to zo svojej pikantnej minulosti. Vyzerá síce na ukážkového partnera, no vo vnútri je z neho poriadne divoký žrebec!

O tom, že v sexuálnej oblasti si dokáže zvrhlo užívať, sa londýnsky rodák sám rozrečnil v rozhovore pre magazín Now. Na otázku, či niekedy v živote okúsil sex aj s mužom, totiž odpovedal skutočne prekvapujúco: „Ako chlapec? Samozrejme, že som mal. Som predsa herec, pre Kristove rany.“

Ako Tom ďalej uviedol, v minulosti sa pohrával naozaj so všetkým a s každým. Snúbenica a malé dieťa po boku ho však v tomto smere zrejme držia poriadne na uzde – hriešne myšlienky vraj stále má, no uskutočniť ich sa radšej nepokúša: „S experimentovaním som skončil. Ale existuje množstvo vecí vo vzťahu k mužovi, zvlášť k homosexuálovi, ktoré vo svojom živote potrebujem.“ Vzhľadom k tomu, že v gay páriku vždy prebral rolu ženy, v jeho domácnosti dnes drevo rúbe zrejme Charlotte!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu