Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Morbídna Naomi Campbell: Krvavé hrátky s mŕtvolou!

Naomi Campbell poodhalila svoju drsnú stránku Zobraziť galériu (7)
Naomi Campbell poodhalila svoju drsnú stránku

NEW YORK – Má poriadne silný žalúdok! Na to, že svetová špička v oblasti modelingu občas vyrukuje s prehnanými sklonmi k násiliu, si už široká verejnosť dávno zvykla. Jej najnovšie fotenie však mnohým vyráža dych – Naomi Campell (40) svoje krivky prepožičala priam hororovým záberom!

Nervy drásajúce scény! Aj tak by sa dalo opísať prostredie, v ktorom vychytená modelka absolvovala bizarné fotenie pre magazín Interview. Ako to už v spomínanom časopise býva, ani tentoraz nechýbala poriadna dávka krvilačnosti a svojského masochizmu. Upravená Naomi v čiernom korzete či dlhej róbe pózovala s mŕtvolne bledým mužom... Úplne nahým a bez známok života!

Kulisy ako vystrihnuté zo známej hororovej ságy Saw majú byť zrejme v ostrom kontraste s noblesou ebenovej krásky. Potetovaný mladík s početnými ranami či spustnutá umyváreň s krvavými fľakmi po stenách – to všetko ani zďaleka nepripomína priestory, v akých sa bežne pohybuje snúbenica ruského multimilionára. Aj napriek tomu, že sama má mnoho tienistých stránok!

Ako Naomi prezradila v priloženom rozhovore, svoje agresívne prehrešky si dobre uvedomuje a s odstupom času aj úprimne ľutuje: „Urobila som mnoho chýb. Nie som dokonalá ľudská bytosť, musím sa zo svojich chýb poučiť. Snažím sa polepšiť, pripúšťam si veci, ktoré som spravila zle.“ Zdá sa, že s pribúdajúcimi rokmi čokoládová modelka skutočne dozrieva. Či však jej hrubé správanie už naozaj nikto nepocíti, ukáže až čas.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu