Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Naomi Campbell dráždila v sexi šortkách: Ruka hore, nohy od seba!

Naomi Campbell sa v sexi outfite odviazala ako parketová diva Zobraziť galériu (6)
Naomi Campbell sa v sexi outfite odviazala ako parketová diva

NEW YORK – Ako odtrhnutá z reťaze! Ak ste kontroverznú modelku Naomi Campbell (40) doteraz radili do kategórie „tanečné drevo“, hlboko ste sa mýlili. Dôkazom je jej víkendové žúrovanie v uliciach Veľkého jablka – v dráždivom outfite totiž vytasila svoje sexi nohy... A zakrúžila panvou!

Zvodné pohyby jej nie sú cudzie! Aj keď čokoládovú hviezdu zo sveta modelingu skôr poznáme ako agresívnu harpiu, z času na čas sa dokáže zmeniť aj na skutočnú párty-dračicu. Inak tomu nebolo ani počas piatkovej noci. Naomi pred butikom Dolce&Gabbana na Madison Avenue oslavovala štvrťstoročnicu... A poriadne sa pri tom odviazala!

Tričko s charitatívnou potlačou, kožené šortky a sieťované pančuchy! S takou výbavou zastavovali newyorskú premávku štíhle kočky, uprostred ktorých pútala pozornosť britská kráska Naomi. Tá sa totiž po svetových mólach prechádza už rovných 25 rokov – a rozhodla sa to patrične osláviť!

„Nedokážem dostatočne poďakovať Domenicovi (Dolcemu) a Stefanovi (Gabbanovi), že toto všetko urobili kvôli môjmu 25. výročiu v modelingu,“ neskrývala nadšenie z pripravenej párty. Ako supermodelka ďalej poznamenala, dizajnérov z brandže za tie roky už nepovažuje len za ľudí z práce. Časom sa jej totiž stali blízkymi ako rodina: „Tých 25 rokov bolo ako skvelá jazda, som za ne vďačná. Spojili ma s niektorými návrhármi. Dovolenkujem so Stefanom a Domenicom –vídam ich mimo pracovného času, keď relaxujem.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu