Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kto bude moderovať šport na Markíze - Hargašová alebo Bartošíková?

Hargašová mieri späť na svoj flek. Čo bude s Bartošíkovou netuší ani ona.
Hargašová mieri späť na svoj flek. Čo bude s Bartošíkovou netuší ani ona.

BRATISLAVA - V prvý septembrový deň uplynie Jarmile Hargašovej-Lajčákovej (38) trojročná materská dovolenka. Presne na tento dátum ohlásila aj svoj comeback na obrazovku televízie Markíza.

Moderátorka sa chce opäť ujať žezla vo svojom kráľovstve - v športovej redakcii hlavného večerného spravodajstva. Po jej odchode zaujala jej miesto 33-ročná Martina Bartošíková a zo dňa na deň sa stala miláčikom televíznych divákov. Markíza teraz musí rozhodnúť, či v tejto pozícii uprednostní okukanú manželku diplomata, alebo dá zelenú favoritke divákov.

Opätovný návrat do televízneho štúdia v Záhorskej Bystrici potvrdila samotná Jarmila Hargašová: "Materská dovolenka mi končí 1. septembra, a vtedy sa aj vrátim do Markízy. Znova by som mala uvádzať športové správy." Moderátorka porodila a vychovávala svoju druhorodenú dcéru Laru (2,5) v srbskom Belehrade, kde jej manžel Miroslav Lajčák ešte donedávna pôsobil ako veľvyslanec.

Po Jarmilinom odchode na jej flek vo večerných športových správach zasadla náhradníčka Martina Bartošíková, ktorá si na tejto pozícii úspešne počínala - zvíťazila v diváckej ankete OTO 2004 (Osobnosť televíznej obrazovky) a v ankete TOM (Televízna osobnosť Markízy) bola vždy v prvej päťke. Z príchodu staronovej favoritky Hargašovej sa však Martine kolená nepodlamujú. "Necítim sa ohrozená. Pokiaľ ma budú diváci chcieť, budem tu," myslí si Martina, a zrejme vie, o čom hovorí. Veď aj na tohtoročnom TOM-ovi patrí medzi jasných víťazov. Od Markízy už dostala niekoľko ponúk, no definitívne ešte o ničom nie je rozhodnuté. "Stále ma láka Teleráno, kde som začínala, no rada by som si vyskúšala ešte aj niečo iné," prezrádza.

Podľa zistení Nového Času ani vo vnútri Repčíkovej televízie nevládne jednoznačné nadšenie zo "znovuobjavenia" Hargašovej. ,,Martina je jednoznačne lepšia. Pre Jarmilu mali vymyslieť iný formát," domnievajú sa ľudia zo zákulisia Markízy. Repčíkovci si teraz budú musieť veľmi dobre zvážiť, či vďaka Hargašovej hodia cez palubu obľúbenú moderátorku, po ktorej okamžite hrabnú konkurenčné televízie, alebo nechajú obe rivalky bojovať v jednom ringu. Nech rozhodne divák, ktorá z nich je lepšia...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu