Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Speváčka či sexbomba? Toto božské telo dostane každého!

Speváčka Ciara nezaujme iba hlasom - jej sexi krivky sú neprehliadnuteľné Zobraziť galériu (6)
Speváčka Ciara nezaujme iba hlasom - jej sexi krivky sú neprehliadnuteľné

LOS ANGELES – Pohľad pre bohov! Americká speváčka Ciara (24) by v bikinách nezvýšila tep snáď iba mŕtvemu. Jej sexi krivky totiž doslova dráždia mužské zmysly a žiadajú si ju rozbaliť ako čokoládový cukrík. Pri takejto žene začne byť horúco, aj keď vonku nezúria tropické teploty!

Sexi pupok a chrumkavý zadoček – na to všetko sa môžu tešiť čitatelia októbrového čísla pánskeho magazínu Maxim. Čokoládová kráska totiž ukáže to najlepšie, čo na nej je. O svojich speváckych kvalitách už fanúšikov presvedčila, nastal teda čas potešiť ich aj poriadnou dávkou sexepílu. Práve vďaka nemu sa totiž Ciara presadila ako modelka a objavila sa aj na filmovom plátne. V súkromí však ani jej neleží šťastie pri nohách – toho pravého ešte stále hľadá!

Božské telo a predsa sama! Pri pohľade na jej vnady je ťažké uveriť, že speváčka je momentálne bez partnera. Zrejme však nemieni sadnúť na lep každému a dobre si premyslí, koho si pripustí k telu – je skrátka náročná. A aký je jej mužský idol? „Potrebujem pri sebe sebavedomého a zábavného  muža, ktorý by bol aj sexi. Mal by ma vedieť motivovať a podporiť,“ prezradila Ciara. Posledný známy vzťah mala s raperom Bow Wowom (23), s ktorým sa rozišla pred štyrmi rokmi. Neskôr sa síce šuškalo, že má pletky s ďalším raperom, 50 Centom (35), tieto fámy však kráska poprela.

Treba uznať, že po sexi fotkách v októbrovom vydaní obľúbeného pánskeho časopisu Ciara zrejme nebude mať o nápadníkov núdzu. Hudobná hviezda sa totiž v tomto plátku neobjaví len tak – ide o rafinovanú promo kampaň k jej novému, v poradí štvrtému, albumu Basic Instinct. Na ňom už bude mužov zvádzať najmä svojím hlasom.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu