Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Kim Kardashian s krígľom v ruke: Má bujné vnady z piva?

Kim Kardashian to roztočila na známom pivnom festivale Zobraziť galériu (14)
Kim Kardashian to roztočila na známom pivnom festivale

MNÍCHOV – Zahrala sa na nemeckú Heidi! Kim Kardashian (29) sa vždy rada pretŕča tam, kde je dobrá zábava. A kde tečie pivo, tam to žije! Hviezdička reality show si zaplietla vrkoče a navliekla sa do nemeckého ženského kroja. Hlboký výstrih a plné poprsie v ňom – to všetko nesmelo chýbať!

Ráno, na obed aj večer – pivo! Kto by čakal, že práve na tohtoročnom Oktoberfeste človek naďabí medzi pivnými kríglami a praclíkmi na túto bujnými krivkami obdarenú Američanku. Tá sa predsa rada necháva rozmaznávať na hollywoodskych nóbl večierkoch. Skutočne sa však objavila medzi milovníkmi zlatistého moku – spolu s mamou Kris si odskočili z nákupov v Paríži medzi pivárov.

Poriadne si to užila! Spolu s mamou sa rozhodli zapadnúť do miestneho koloritu, a tak sa obe  objavili v tradičnom ženskom kroji zvanom dirndl. Kim si to samozrejme nemohla nechať pre seba a okamžite “twittla“ poznámku, že sa nachádza v Nemecku v odeve, ktorý skomolila na drindle. Hviezdička tento tradičný odev svojimi krivkami dôstojne vyplnila, hoci mala tvrdú konkurenciu dobre urastených nemeckých dievčat.

Aj keď si prítomní všimli, že jej ruka nie je zvyknutá držať masívne krígle a skôr než na pive si pochutnávala na zmrzline a koláčoch, atmosféru festivalu si vychutnala. Ochotne si zapózovala pred fotografmi a nezabudla sa s naivitou sebe vlastnou o zážitky podeliť cez sociálnu sieť so svojimi fanúšikmi: „Milujem Nemecko, je tu skvele! Milujem jablkovú štrúdľu.“ Diéta sem, diéta tam, Kim si na Oktoberfeste skutočne neodtŕhala od úst. Nuž,  zadok je jej poznávacou značkou, a tak mu zopár kilojoulov na viac veru dopriala!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu