Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Herec Joaquin Phoenix z Gladiátora: Trvalo mu rok, kým sa ospravedlnil!

Joaquin Phoenix Zobraziť galériu (6)
Joaquin Phoenix (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Herec Joaquin Phoenix sa ospravedlnil moderátorovi Davidovi Lettermanovi za minuloročné vystúpenie v jeho televíznej šou.

"Robili ste už rozhovory s mnohými ľuďmi a ja som predpokladal, že odhalíte rozdiel medzi hraným a skutočným charakterom, ale aj tak sa ospravedlňujem," uviedol Phoenix v stredu v Lettermanovej nočnej šou. "Dúfam, že som vás žiadnym spôsobom neurazil," dodal. Šesťdesiattriročný moderátor na to reagoval, že sa ho to nijako nedotklo.

Letterman hostil Phoenixa vo februári 2009 pri príležitosti predstavenia jeho filmu Milenci (2008). Herec mal zapustenú bradu a čierne okuliare, počas celého rozhovoru vyzeral "neprítomne", na Lettermanove otázky odpovedal len stroho, naznačoval ukončenie hereckej kariéry ako aj plány venovať sa hip-hopovej tvorbe. Jeho vystúpenie vyvolalo v médiách búrlivé reakcie.

Herca Joaquina Phoenixa už dva razy nominovali na Oscara. Najprv za vedľajšiu úlohu vo filme Gladiátor (2000) a ďalšiu nomináciu na cenu Akadémie získal za hlavnú rolu v životopisnom filme Walk the Line (2005), v ktorom stvárnil hudobníka Johnnyho Casha. Za tento herecký výkon mu udelili Zlatý glóbus a film Walk the Line mu vyniesol aj Grammy za najlepší soundtrack.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu