Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Sexi Claire z Hrdinov: Bude z nej vrahyňa!

Hayden Panettiere Zobraziť galériu (8)
Hayden Panettiere

LOS ANGELES - Herečka Hayden Panettiere, známa zo seriálu Hrdinovia (2006 - 2010) dostala rolu Amandy Knox, ktorú v decembri odsúdili na 26 rokov za vraždu a sexuálne napadnutie.

Dvadsaťpäť rokov si má za tento čin odsedieť aj Amandin bývalý priateľ Raffaele Sollecito. Udalosti v talianskej Perugii však stále zahaľuje tajomstvo. Film by mala na budúci rok uviesť americká televízia Lifetime. Scenár snímky vytvorí Wendy Battles, ktorá spolupracovala napríklad na scenároch seriálov C.S.I.: Kriminálka New York (2004) a Zákon a poriadok (1990 - 2010).

Pár spáchal vraždu spolu s drogovým dílerom Rudym Guedem, ktorého odsúdili na 16 rokov. Všetci traja však trvajú na svojej nevine a proti vyneseným rozsudkom sa odvolali. Súd je však presvedčený o opaku. Knox a Sollecito mali vojsť do domu spolu s Guedem, kde sexuálne napadli Meredith Kercher a napokon jej podrezali hrdlo veľkým kuchynským nožom. Potom sa snažili miesto činu naaranžovať tak, aby to vyzeralo, že obeť zavraždil vlamač.

Dvadsaťjedenročná Hayden Panettiere sa na celom svete preslávila najmä ako roztlieskavačka Claire Bennet, ktorú v populárnom seriáli Hrdinovia jej schopnosť regenerácie robila prakticky nesmrteľnou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu