Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Krásna Drew Barrymore: Taký útly driek nemala ani ako pubertiačka!

Z Drew Barrymore je nádherná dáma Zobraziť galériu (10)
Z Drew Barrymore je nádherná dáma

NEW YORK – Zreje ako víno! Americká herečka Drew Barrymore (35) patrí do tej kategórie žien, ktoré vekom skrásnejú. Už dávno to nie je strapatá bacuľka vo vyťahanom svetri, ale poriadny kus zrelej ženy, ktorá dokáže zažiariť. Samozrejme, keď si nechá poradiť!

S dôrazom na ženskosť! Takto sa Drew predstaví v októbrovom vydaní amerického módneho časopisu Harper´s Bazaar. Dopraje pohľad na svoje telo, ale preč sú časy jej vulgárnejších výstrelkov. Nebude chýbať zmyselný pohľad, odkryté bruško s tetovaním, ale všetko v rámci vkusu. Až je ťažké uveriť, že táto elegantná žena bola kedysi problémovým dievčiskom, ktoré už v dvanástich rokoch šnupalo kokaín!

V detstve sa jej smiali ako vyzerá, dnes musia jej neprajníčky zo školy puknúť od závisti. Driek má ako prútik a postavičku ako lusk! „Škola bola peklo! Bola som tučná a takmer každý deň ma mlátili,“ spomína herečka na toto obdobie. Verí však, že aj vďaka tomu je dnes lepším človekom: „Väčšina najzábavnejších alebo umelecky zameraných ľudí, ktorých poznám, mala ťažké detstvo. Naučí vás to pokore a viac sa budete snažiť byť dobrým človekom, aby ste inšpirovali svoje okolie.“  Zdá sa, Drew, že kvitneš nielen do krásy, ale aj životnej múdrosti!

Zo škaredého káčatka krásna labuť – to je príbeh tejto americkej herečky. Z dievčaťa, ktoré kašľalo na módu, sa stala zrelá príťažlivá žena objavujúca sa v módnych časopisoch. Hoci módou stále nie je posadnutá, aj v nej pomaly víťazí jemná ženská márnivosť a chuť páčiť sa. Preto ju dnes menej vidieť v rockerskom štýle a objaví sa v dlhých šatách alebo v korzete. A dôslednejšie dbá aj na svoj účes – občas si síce uletí, ale odzvonilo časom s rozcuchanými vlasmi!


Spred kamery za kameru! To je najnovší sen hollywoodskej hviezdy, pretože v budúcnosti sa chce intenzívne venovať réžií. Jej debutom bola v tomto smere komédia Rolerky. Ak je vám bližšia jej herecká poloha, vychutnať si ju môžete v divokej romantickej komédií Láska na diaľku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu