Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Smrť Anny Nicole Smith: Opatrovateľka odvolala výpoveď

Anna Nicole Smith Zobraziť galériu (7)
Anna Nicole Smith

LOS ANGELES - Jedna z kľúčových svedkýň vo veci úmrtia americkej modelky a Playmate Anny Nicole Smith sa rozhodla odvolať svoju výpoveď. Opatrovateľka Quethlie Alexi, ktorá sa o Smith starala počas pobytu na Bahamách, pod prísahou podpísala vyhlásenie, že videla, ako modelke jej dlhoročný priateľ a právnik Howard K. Stern vpichol bielu látku.

Toto tvrdenie, podobne ako niekoľko ďalších, náhle odvolala. "Nevideli ste teda, že by Anne Nicole niekto niečo vpichol?" opýtal sa svedkyne Sternov právny zástupca Steve Sadow. "Nie, nevidela," odpovedala Alexi.

Advokát tiež prečítal krátky výňatok zo žaloby z roku 2007, v nej je Playmate označovaná ešte za pani Marshall. "Nevraveli ste, že "Osobne som sledovala, ako si pani Marshall zohrieva na lyžičke bielu hmotu v jej kúpeľni. Potom som videla, ako jej pán Stern omotal okolo ruky pás a vstriekol jej bielu látku do tela," spýtal sa Sadow. Bývalá opatrovateľka sa spočiatku tvárila, že otázke nerozumie, keď ju právnik zopakoval, odpovedala, že raz videla ako jej niečo omotáva okolo ruky, ale striekačku nevidela. Ďalej tiež uviedla, že videla, ako ju dvojica Stern a Khristine Eroshevich, ktorá je tiež obvinená zo zločinu sprisahania vo veci predpisovania a podávania kontrolovaných látok modelke, nesie do kúpeľne. Keď odišli, našla zakrvavenú injekčnú striekačku aj obhorenú lyžicu s tekutinou. Na otázku právneho zástupcu Eroshevich, prečo to nespomenula v jej prvej výpovedi, odpovedala, že to uviedla, ale nezaznamenali to v zápisnici.

Dlhoročný priateľ Anny Nicole Smith právnik Howard K. Stern a dvaja lekári Sandeep Kapoor a Khristine Eroshevich zásobovali americkú modelku a Playmate liekmi, ktoré získali prostredníctvom falošných predpisov. Všetci traja obžalovaní popierajú obvinenia zo zločinu sprisahania vo veci predpisovania a podávania kontrolovaných látok modelke od júna 2004 až do jej smrti vo veku 39 rokov v hotelovej izbe na Floride. Spomínaných dvoch lekárov a Sterna však neobvinili zo smrti Anny Nicole Smith, ale z toho, že jej tri roky nezákonne predpisovali a podávali kontrolované látky. V prípade, že ich uznajú vinnými hrozí im päťročné väzenie.

Anna Nicole Smith zomrela 8. februára 2007 vo veku 39 rokov na Floride. Na následky užitia smrteľnej kombinácie liekov na predpis zomrel len niekoľko mesiacov predtým (10. septembra 2006) na Bahamách i jej 20-ročný syn Daniel. Mladík skonal v nemocničnej izbe, kde bol navštíviť svoju matku a sestru Dannielynn, ktorá sa narodila 7. septembra 2006. Po smrti Anny Nicole Smith sa vyostril boj dvoch mužov o malú Dannielynn, ktorý trval takmer od jej narodenia. Stern trval na tom, že je otcom dievčatka, no testy DNA napokon potvrdili, že je ním fotograf Larry Birkhead, ktorý tak získal Dannielynn do opatery.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu