Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Prudko štýlová Victoria Beckham: Vyrazila von bez podprsenky!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Jej štýl nemá chybu! Nech je Victoria Beckham (36) akákoľvek, obliekať sa vie. Najnovšie oslnila, a tak trochu šokovala, v pánskom obleku. Na tom by, samozrejme, nebolo nič zvláštne. Hviezdička si však „zabudla“ dať košeľu, ba dokonca aj podprsenku!

Mužské oblečenie jej pristane! Victoria už dlhšie dokazuje, že s extravagantnejšími modelmi nemá problém. A dokázala to opäť na slávnostnej večeri magazínu In Style. K jednoduchému čiernemu obleku zvolila nenáročný účes a „pozabudla“ na doplnky. A hoci kľúčne kosti by jej mohli vytŕčať o trochu menej, vyzerala skvele!

Victoria bez podprsenky, Eva bez nohavičiek! Manželka futbalistu Davida Beckhama však zrejme nebola jediná, ktorá spodnú bielizeň nechala doma. Čierna sukňa s priehľadnými pásmy na bokoch prezradila, že ani herečka Eva Longoria si na dekórum veľmi nepotrpí. Na párty sa totiž, tak ako Victoria, vybrala naostro!

In Style si na večeru s dizajnérom tentokrát pozval Briana Atwooda. Hoci vám jeho meno možno veľa nepovie, ak ste videli film Sex v meste 2, už ste sa s jeho návrhmi stretli. Práve jeho topánky totiž do veľkej miery nahradili v šatníku štyroch hlavných hrdiniek slávneho Mahnola Blahnika. Niet divu, že na večeru s ním sa dostavila aj seriálová Charlotte, Kristin Davis.

Ak chcete vidieť štýlovú Andreu Verešovú na pražskom Fashion Weeku, kliknite sem!

O najkrajších princeznách Hollywoodu čítajte tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu