Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Trapas na červenom koberci: Zo šiat jej vykĺzol celý prsník!

Karissa Shannon s priateľom Zobraziť galériu (4)
Karissa Shannon s priateľom (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Sexi šaty majú aj svoje nevýhody! Občas totiž primalý kúsok látky nedokáže zakryť to, čo by mal. Svoje by o tom vedela povedať aj playboy hviezdička Karissa Shannon (20), ktorá nevedomky ukázala celý prsník. A to priamo pred fotografmi na červenom koberci!

Tento pohľad stál za to! Karissa Shannon zrejme nepatrí medzi ženy, ktoré by mali veľký problém ukázať svoje nahé prsia. Toto si však len sotva naplánovala. Na párty magazínu OK! sa totiž do objektívov fotografov nedívali len jej oči, ale aj úplne odhalená bradavka! Červené ultra minišaty sa jej totiž zošmykli nabok bez toho, aby si to platinová hviezdička uvedomila. Situáciu sa snažil zachrániť jej priateľ, raper Sam Jones III. Blondínka nemihla ani brvou a nechala ho, nech jej šaty upraví celkom sám!

Karissa sa spolu so sestrou Kristin stali známymi vďaka  šou Girls Next Door, ktorá opisuje život zajačikov zakladateľa časopisu Playboy, Hugha Heffnera. Najnovšie si však Karissa vraj neužíva sex len s mužmi, ale aj s plastikovou „krásavicou“, Heidi Montag. Playboy zajačik priznal, že z ich spoločného posteľového vyvádzania dokonca existuje aj video. „Existuje sex video mňa a Heidi. Sme tam len my dve, nik iný,“ prezradila Karissa.

Ako však priznala, túto pásku nemá ona. Kameru jej totiž vraj zobral Heidin čoskoro bývalý manžel, Spencer Pratt, ktorý na nahrávke chce zarobiť poriadne peniaze. „Spencer nemal právo ukradnúť moju kameru,“ rozčuľovala sa kráska a vyhráža sa, že ak ju zverejní, poženie ho pred súd!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu