Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Vanessa, daj si pozor!

Nadanú malú herečku ohovárajú jej neprajníci na internete. Zobraziť galériu (10)
Nadanú malú herečku ohovárajú jej neprajníci na internete.

BRATISLAVA - Hviezda markizáckej relácie 10 pre Hollywood 5-ročná Vanessa Sárközyová vraj vďačí za svoj bombastický úspech bohatým rodičom. Tí jej údajne rolu v pripravovanom seriáli Medzi nami už dávno kúpili za milión korún. Tvrdia to neprajníci nadanej malej herečky na internetovej stránke televízie.

Anonymným pisateľom jedovatých poznámok prekáža aj rómsky pôvod dievčatka, rovnako ako i kariéra jeho rodičov - známych a žiadaných hudobníkov. "Zatiaľ mi ešte nikto do očí nič zlé nepovedal. Na internetovom fóre sa však negatívne názory nájdu," povedal Vanessin otec Ernest Sárközy. Kritika ľudí skrývajúcich sa za rôzne prezývky ho však vôbec netrápi: "Neviem, čo ich k tomu vedie, a ani sa nad tým nezamýšľam. Nerobím si z toho ťažkú hlavu."

Nečudo, veď jeho dcéra od počiatku relácie, ktorej víťaz si zahrá v spomínanom seriáli, získava najväčšie sympatie divákov a vďaka esemeskovému hlasovaniu suverénne tróni na prvom mieste. O tom, či vytúženú rolu napokon predsa len dostane ona, alebo sa seriálovou hviezdou stane iný finalista programu, sa rozhodne už v sobotu večer, keď TV Markíza odvysiela finále relácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu