Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vanessa: Chcem hrať Mojsejovú!

Malá Vanessa by chcela hrať Noru Mojsejovú.
Malá Vanessa by chcela hrať Noru Mojsejovú.

BRATISLAVA - TV Markíza aj počas uplynulého víkendu hľadala herecký objav z radov ľudu pre pripravovaný seriál. Na bratislavských kastingoch 10 pre Hollywood nechýbali maskovaní "blázni" ani malé deti, no hviezdou sobotňajšieho výberu bola 5-ročná Vanessa Sárköziová z Dunajskej Lužnej.

V červených lodičkách, s malou červenou kabelkou a so svojimi piatimi rokmi predniesla sebavedome a oduševnene báseň Sama Chalupku Mor ho! Neskôr prešla do iného extrému - po poézii nasledovala uplakaná misska. Tá okrem skvelej poroty poďakovala aj rodičom, od ktorých dostala do vena krásu a inteligenciu.

Nezabudla poznamenať ani to, že by chcela, ako každá správna víťazka súťaže krásy, bojovať za svetový mier. Vanesska svoj prejav dorazila scénkou, v ktorej napodobnila šibnutú pubertiačku. "Keby som vyhrala, chcela by som hrať Mojsejovú, ona je taká smiešna," vyjadrila sa táto prvotriedna herečka pre novinárov.

Osud vybraných šťastlivcov budú mať po ďalšom výbere štvorčlennej poroty v rukách už len televízni diváci. Tí svojho favorita, ktorý si napokon zahrá v markizáckom seriáli, zvolia esemeskovým hlasovaním.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu