Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Sexi playmate s banánom v ústach: Takto ukája chlapov?!

S Karissou Shannon sa muži v posteli zrejme nenudia Zobraziť galériu (3)
S Karissou Shannon sa muži v posteli zrejme nenudia

LOS ANGELES – Odhodila zábrany! Hoci blonďavá playmate Karissa Shannon má iba 20 rokov, v posteli je zrejme skúsenejšie ako celý zástup jej starších kolegýň. Dôkazom sú jej gestá, ktoré neváha predvádzať aj na verejnosti. So šľahačkou v puse ukazovala svoje orálne zručnosti naozaj pikantným spôsobom – ocmúľala banán!

Za dverami spálne dokáže hotové divy! Tak sa najnovšie prezentuje sladká dvadsiatka, ktorá so svojou dvojičkou, Kristinou, ešte donedávna zohrievala posteľ samotnému Hefnerovi. A ten sa na jej výkon zrejme nesťažoval – Karissa totiž kontrolu nad sexuálnymi radovánkami nezvykne vziať len do vlastných rúk... Ale aj do vlastných úst!

Mladučká sexica svojím správaním pobúrila cez víkend smotánku v Mekke filmového priemyslu – Los Angeles. Nahodená v bielom tope a s kontrastným, tmavým líčením si vyrazila na párty Millions of Milkshakes. A tam všetkým ukázala, ako sa k mužskému rozkroku treba správať: ako k mäkkému banánu, poliatemu krémovou šľahačkou. Stačí len poriadne otvoriť ústa!

O zvodnú Karissu paparazzi objektívom zavadili aj vďaka tomu, že sa s ňou momentálne spája poriadne šteklivý škandál. Podľa odchovanca istej reality šou, Spencera Pratta, totiž táto cicuška natočila lesbické sexvideo. Jej dráždivou kamarátkou pritom nemá byť nikto iný, ako Spencerova zákonná polovička, Heidi Montag. Tá síce takéto obvinenia odmieta, no v zákulisí sa už šepká o predaji pásky. Žeby tieto dve umelé krásky predsa len pred kamerou zmyselne laškovali?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu