Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tyranka Liz Hurley: Pre sexi postavičku ráno hladuje!

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (7)
Elizabeth Hurley

LONDÝN – Nevie, čo od dobroty! Anglická modelka a herečka Elizabeth Hurley (45) zaháňa krízu veku tým, že cez Twitter komentuje vlastné telo. Píše o pravosti svojich pŕs a ponúka vlastné tipy na stravovanie, aby jej postava ostala ako prútik. Je to však len dobrý návod na to, ako chytiť zažívacie ťažkosti. Liz, to hádam nemyslíš vážne!

Anglické raňajky? Na to v prípade tejto krásky môžete zabudnúť! Odborníci na zdravú stravu museli len prevracať očami, keď Liz “tweetla“ svoje stravovacie návyky: „Hrnček horúcej vody alebo teplé espresso, to sú moje raňajky! Zväčša ráno nič nejem.“ Keď už je na tom veľmi zle, siahne po sušienkach. Ale pozor, v jednom kuse môže byť len 50 kalórií! Pritom Liz údajne dokáže v kuchyni divy a rada by vydala vlastnú kuchársku knihu. Tipy na chutné raňajky tam zrejme nebudú!

 Na dni bez raňajok nabehla Liz po pôrode, keď si údajne pripadala ako nafukovačka. Dovtedy jedla sušienky a cvičila, kým sa nevrátila do predpôrodnej váhy. Výsledok sa síce dostavil a na svoj vek má sexi postavičku, ale neraz pôsobí bez energie. Nuž, možno aj to je jedna z príčin, prečo si jej ex-partner Hugh Grant (48) odskočil užiť s prostitútkou. Nejedla -  nebola pri chuti!

Apropo, Hugh! Desať rokov po tom, čo sa rozišli a napriek tomu, že ju verejne zahanbil svojou bokovkou – nevábnou štetkou, ho považuje za svojho najlepšieho priateľa. Hoci je tri roky vydatá za indického milionára Aruna Nayara, stále je ešte pre ňu Hugh dôležitý. Až tak, že mu vo svojom dome zariadila vlastnú spálňu. Manželstvo ich priateľstvu zjavne nie je prekážkou!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu