Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Rumunská divoška: Ukazuje sa nahá, kde sa len dá!

Inna Zobraziť galériu (4)
Inna

BUKUREŠŤ – Na východe to vedia roztočiť! Ak sa tam chcete stať hviezdou, potrebujete priemerný hlas, sexi telo a ochotu ukázať kus nahej pokožky. Stačí sa pozrieť na rumunskú hviezdičku Innu (23). Tá nemá žiadny problém predviesť všetky svoje vnady – aj za denného svetla!

Muži sú z nej úplne namäkko! A niet sa čomu čudovať. Krásna Elena Alexandra Apostoleanu, ako znie celé meno Inny, totiž rozhodne nepatrí medzi nejaké obludy, práve naopak. Inna si názov svojej najznámejšej pesničky „HOT“ asi zobrala k srdcu – je jej teplo a tak sa oblieka tak ľahko, ako sa len dá! Minišaty, odhaľujúce plavky, či dokonca úplná nahota – tak vyzerá šatník mladej speváčky. A veľmi dobre vie, prečo. Veď pri pohľade na jej sexi riťku, zvodné prsia a krásnu tvár jej každý muž odpustí nejaký ten nedokonalý tón!

Inna vo svete šoubiznisu nie je žiaden nováčik. Jej hit Hot prerazil v mnohých krajinách vrátane Slovenska. Tmavovláska má aj iný dôvod na to, aby využívala reč tela. Jej angličtina bola totiž ešte pred rokom dosť chabá! Slovné spojenia ako „som nudná“ namiesto „som znudená“ alebo „sme strašidelní“ namiesto „sme vystrašení“ boli u nej úplne bežné.

Jej najnovší singel Sun Is Up vyšiel tento mesiac. Videoklip k nemu sa natáčal v Španielsku a režíroval ho Alex Herron, ktorý pred tým spolupracoval, napríklad, so speváčkou Ke$shou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu