Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vondráčková bola odkázana na vozík: Po roku opäť tancuje!

Lucie Vondráčková Zobraziť galériu (4)
Lucie Vondráčková

BRATISLAVA - Česká herečka a speváčka Lucie Vondráčková sa už úplne zotavila z operácie nôh, ktorú podstúpila minulý rok v júli. V súčasnosti sa už plne koncentruje na nácvik náročných tanečných čísel v muzikáli Ať žije rokenrol! od Petra Jandu a Karla Šípa, v ktorom stvárni hlavnú úlohu.

"Som naozaj šťastná, že mi nožičky fungujú. Bolo to pre mňa peklo, keď som celý rok musela odmietať tak krásne ponuky," uviedla pre denník Blesk Vondráčková.

Ani na ponuku od tvorcov muzikálu Ať žije rokenrol! nezareagovala okamžite. "Nepovedala som hneď áno. Chcela som si prečítať scenár a vypočuť pesničky. To je pre mňa vždy dôležité. Oboje ale boli úžasné a tak som sa nemohla dočkať chvíle, kedy začneme skúšať," dodala Vondráčková.

Muzikál je zasadený do prostredia Československa, do čias, kedy svet zachvátil rokenrol. Hlavným hrdinom príbehu je mladík Ronny, ktorému sa zapáči okrem hudby zo západu aj zväzáčka Yvetta. Práve ju stvárni Vondráčková. Tridsaťročná herečka sa v minulosti predstavila v niekoľkých muzikáloch, napríklad Excalibur, Tajemství či Touha.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu