Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šok: Vondráčková skončila na vozíčku!

Lucka Vondráčková Zobraziť galériu (6)
Lucka Vondráčková

PRAHA - Pripútaná na invalidný vozík! Topky.sk odhalili, že česká speváčka Lucka Vondráčková (28) má vážne zdravotné problémy a nemôže chodiť. Čo sa stalo neteri Heleny Vondráčkovej (62)?

Pred niekoľkými dňami musela podstúpiť operáciu nôh. "Bolo to naplánované už šesť mesiacov dozadu," približuje detaily Vondráčková, ktorá je v súčasnosti neschopná pohybu. A tak musí byť pripútaná na invalidný vozík. Dôvod, prečo podstúpila vážny zásah chirurgov, je ten, že už nemohla dlhšie znášať bolesti v nohách.

Podľa našich informácií boli zapríčinené tým, že chodidlá v minulosti nadmerne zaťažovala pri športe a tanci. Zákrok podstúpila nedávno v pražskej Fakultnej nemocnici Motol. S mladou speváčkou to momentálne vôbec nevyzerá ružovo. A to i napriek tomu, že operácia prebehla bez komplikácií. Ako sme sa totiž dozvedeli od nášho zdroja, dokonca musela zrušiť plánované vystúpenia približne do konca roka.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu