Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pripravovaný seriál Medzi nami: Stavba za 28 miliónov

Markíza postavila ateliéry na nakrúcanie seriálu.
Markíza postavila ateliéry na nakrúcanie seriálu.

BRATISLAVA - Markíza vrazila do ateliérov na pripravovaný seriál Medzi nami poriadny balík peňazí. Približne 28 miliónov korún investovali do rekonštrukcie bývalého skladu zemiakov v bratislavskej mestskej časti Rača, kde sa budú nakrúcať interiérové scény.

Okrem týchto priestorov si Repčíkova televízia zvolila na nakrúcanie v exteriéri miesto pri jednom z luxusných domov na Klemensovej ulici v Bratislave. Dej pripravovaného markizáckeho seriálu sa bude odohrávať prevažne v spomínanom prerobenom sklade. Je tam presne deväť bytov, obrovská chodba a útulná kaviareň. Po troch mesiacoch rekonštrukčných prác tak vytvorili luxusné priestory na nakrúcanie 150-dielneho seriálu.

"Na opravy a technické zabezpečenie sme vynaložili približne 28 miliónov korún, čo však ešte nie je konečná suma," uviedla hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Seriál Medzi nami začne televízia nakrúcať začiatkom augusta, pričom jednu z úloh dostane aj víťaz programu 10 pre Hollywood. Podľa Semjanovej chce Markíza vyrobiť za týždeň približne tri epizódy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu