Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Ibrahim Maiga: Skrýva novú blondínku?!

Ibrahim Maiga a jeho blondínka. Zobraziť galériu (3)
Ibrahim Maiga a jeho blondínka.

BRATISLAVA – Nie je sám! V blízkosti Ibrahima Maigu (47) sa už nejakú dobu pohybuje nová blondínka. Nám sa podarilo dvojicu zastihnúť na bratislavskej mestskej pláži. Keď si však plavovláska všimla fotoaparát, nenápadne sa snažila vytratiť zo spevákovej prítomnosti.

Má slabosť pre blondínky! Ibrahim Maiga je známy svojou náklonnosťou k pekným plavovlasým dievčatám. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, kedy sme Ibiho stretli na bratislavskej T-com pláži. Spoločnosť mu robila neznáma žena, ktorá sa po jeho boku podľa našich informácií pohybuje už nejaký ten týždeň.

Akonáhle však príťažlivá plavovláska zbadala objektív, nenápadne sa snažila z Maigovej prítomnosti vypariť. Známemu čiernemu bačovi tak zostala po ruke len staršia dáma, s ktorou si za ten čas poklebetil. Blondínka sa k nemu vrátila až vtedy, keď si obaja mysleli, že je čistý vzduch. Nám sa ju však aj napriek tomu podarilo nafotiť. Dokonca ho mala nohou hladiť po zadočku.

Topky.sk preto zisťovali, či je to Maigova nová známosť. "Je to len kamoška," tvrdil spevák, ktorý sa netají tým, že si údajne hľadá manželku. Kto vie, či to bude práve blondína, alebo vsadí na svoje africké korene.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu