Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Ibrahim Maiga: Nečakajme, kým bude neskoro!

Ibrahim Maiga
Ibrahim Maiga

Minulý týždeň sa Ibrahim Maiga zapojil do internetového rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa. Spýtali sme sa ho, čo ho viedlo podporiť tento charitatívny projekt. Ibi pochádza z africkej krajiny Mali a ako sám hovorí, patrí k ľuďom, ktorí zažili africkú biedu na vlastnej koži.

Ibi, čo si myslíš o rekorde Jedno Meno Jedno Dieťa?
„Patrím k ľuďom, ktorí na vlastnej koži zažili africkú biedu. Zažil som oba svety a verte mi, ťažko sa zaspáva, ak máte prázdny žalúdok a ešte tažšie, keď máte sucho v hrdle. Nechce sa mi veriť, že ešte aj v 21. storočí máme na svete viac ako 2/3 ľudí, ktorí nemajú zabezpečený riadny prístup k jedlu a vode. Hovoriť a ospravedlňovať sa, že neveríme ľuďom, ktorí chcú pomôcť deťom v Afrike, je len zbytočná výhovorka. Myslím, že to málo – 2, 3 alebo 4 USD, čím môžeme pomôcť, nám určite neublíži. Práve naopak, tento príspevok nám pomôže zaspávať s dobrým pocitom. A verte mi, ľudia v Afrike sa nachádzajú vo svojej realite aj vďaka nám... Je naozaj najvyšší čas urobiť pre nich aspoň to málo. Na záver azda iba jedno – to, čo sa týka ich, dotýka sa aj nás.

Nečakajme, kým bude neskoro. Žijeme na jednej planéte a tu nás sprevádzajú iba naše činy. Preto pomáhajme!“

Pridajte aj Vy svoje meno a zapojte sa do rekordu www.JednoMenoJednoDieta.sk. Pomáhame spoločne zachraňovať mnohé detské životy.
Ďakujeme.

Zoznam.sk je Hlavným internetovým partnerom projektu www.JednoMenoJednoDieta.sk  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu