Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Maiga poznal popravenú Bratislavčanku: Exmanžel ju zavraždil kvôli majetku!

Ibrahim Maiga
Ibrahim Maiga

BRATISLAVA - Tragédia, ktorá sa odohrala v pondelok v bratislavskej Trnávke, sa dotkla aj speváka a herca Ibrahima Maigu, ktorý údajne obeť osobne poznal. Na svojom profile vyzýva cez sociálnu sieť: „Urobme niečo, nikto nie je v bezpečí!“

„Žiaľ nebol to sen, ženu ktorú bývalý manžel a šialený vrah včera popravil na Trnávke zastrelením, keď venčila svojho psíka, bola moja veľmi dobrá kamoška, bola milá, priateľská vtipná a slušná,“ píše Maiga vo svojom profile.

Tragédia sa odohrala asi o pol ôsmej ráno na Banšelovej ulici v Ružinove. Milan (†57) na ženu dvakrát vystrelil a smrteľne ju zranil. Potom sa pokúsil ujsť, začali ho však prenasledovať policajné jednotky. Na Rádiovej ulicu vrah pravdepodobne zistil, že sa do bezpečia nedostane a pokúsil sa o samovraždu.

Herec údajne pozná príčinu vraždy. „Poznal som ju asi 15 rokov, a veľakrát mi pomohla. Šialený vrah ju zabil len preto že nechcela na neho napišať spoločný majetok. Aspoň vidíte čo sa so spoločnosťou deje..."

Ako informovala bratislavská hovorkyňa Petra Hrášková, strelca previezli do nemocnice a podľa posledných informácií zraneniam podľahol. Dodala, že muž mal zbraň v držbe nelegálne. Išlo o samopal typu škorpión.

Ibrahim Maiga v celom prípade vidí aj nedôslednosť orgánov činných v trestnom konaní. „Polícia a súdnictvo má v tom svoj podiel. Šialeného vraha mali, a pustili ho na kauciu:(((( .“ Nie je však celkom jasné, čo myslí výzvou „Urobme niečo, nikto nie je v bezpečí.“

Hrášková potvrdila, že Milan bol už trestne stíhaný. „V roku 2009 bol stíhaný pre trestný čin týrania blízkej a zverenej osoby. Vyšetrovanie bolo ukončené v roku 2010,“ dodala.

Na otázku, či bol Maiga svedkom nejakých konfliktných situácii, odpovedal záporne. "My sme boli taká dobrá partia, dve baby a ja, chodievali sme si von sadnúť. V minulosti keď bola Zuzka mrzutá, pripisoval som túto náladu jej zdravotnému stavu, viem že bola po operácii bedrového kĺbu. Nikdy sa s nami na tému násilia nebavila," skonštatoval.

O smutnom konci priateľstva informovala Ibrahima ich spoločná známa, herec netušil, že obeťou je priateľka, na ktorú nemôže povedať jedno krivé slovo. "Škoda, bola to perfektná žena, toto si nezaslúžila. A keď žiadala kompetentných o pomoc, nikto ju nepočúvol. Nemôžem uveriť že má v pondelok pohreb," povedal s vážným hlasom.

„Zuzka ďakujem za všetko krásne, budeš mi veľmi chýbať, nech ti je zem ľahká :(((((( Srdiečko mi krváca kvôli tebe, R.I.P.  Zuzka, “ vyznáva sa verejne Maiga.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu