Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Odhalená playmate Kotvanová: Rada si zajazdím!

Alexandra Kotvanová má čím zaujať. Zobraziť galériu (14)
Alexandra Kotvanová má čím zaujať.

BRATISLAVA – Pozor, ide sexica na skútri! Playmate Alexandru Kotvanovú (25) sme koncom minulého týždňa zastihli na bratislavských Zlatých pieskoch. Dokonca sa nám ju podarilo prehovoriť, aby nám v sexi plavkách zapózovala na svojom tátošovi.

Spravila rozruch! Koncom minulého týždňa ľudia v areáli vodných športov na Zlatých pieskoch zaregistrovali prítomnosť tmavovlasej sexice. Ako sme zistili, išlo o finalistku Miss Universe SR 2007 a Playmate roku 2008 Alexandru Kotvanovú.

„Škoda, že si nezajazdila aj na wakeboarde, to by bol pohľad,“ zasníval sa jeden z návštevníkov. Nám sa však podarilo Alexandru prehovoriť, aby nám zapózovala aspoň na skútri, na ktorom sa k jazeru priviezla. „Strašne rada jazdím, skúter vlastním už rok. A keď je teplo, jednoducho musím vyraziť za kúpaním,“ povedala nám Kotvanová.

Tento rok však takmer celé leto pracuje a asi bude ťažké ešte ju stretnúť na niektorom zo slovenských jazier. Preto si vychutnajte pohľad na zábery, ktoré sa nám s Alexandrou podarilo nafotiť. Nájdete ich v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu