Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Najsexi playmate roku 2009 Járová na pláži: Z tohto tela sa išli zblázniť!

Andrea Járová Zobraziť galériu (9)
Andrea Járová

TUNISKO – V luxuse a obletovaná! Najkrajšia playmate roku 2009 Andrea Járová (26) si užívala letnú dovolenku v Tunisku. Hoci sa tam mala ako v bavlnke a vychutnávala si prepych päťhviezdičkového hotela, predsa len nebola s arabskou krajinou príliš spokojná.

Z týždňového pobytu v Tunisku sa iba pred pár dňami vrátila sexi playmate Andrea Járová. „Bola som si tam oddýchnuť spolu s rodinou,“ dozvedeli sme sa od krásky, ktorá odletela do severoafrickej krajiny hlavne s úmyslom poleňošiť si. „Nechodila som po žiadnych pamiatkach. Išla som tam predovšetkým kvôli regenerácii,“ povedala Andrea.

Ako nám ďalej Járová prezradila, slnečné lúče chytala na jednej z tamojších najkrajších pláži. Keďže chcela mať bronzovú farbu pokožky na celom tele, neváhala zo seba zhodiť vrchný diel plaviek a vystaviť na obdiv svoje silikónové poprsie. To však nemala robiť. Keďže je Andrea blondínka a Arabi sú známi svojou slabosťou pre takéto typy žien, každých päť minút mala pri sebe nápadníka.

„Už mi to bolo aj nepríjemné. Boli naozaj dotieraví. Každú chvíľu som mala ponuky na sobáš. Neustále sa pri mne pristavovali nejakí chlapi. A to nielen cez deň, ale aj večer,“ posťažovala sa najkrajšia playmate roku 2009. Nechajme sa teda prekvapiť, či na základe týchto skúseností nezvolí o rok nejakú inú dovolenkovú destináciu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu