Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Victoria Beckham robila šialené scény: Objavila si prvé šediny!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (17)
Victoria Beckham

LONDÝN – Proces starnutia už nedokáže zastaviť! Také boli prvé myšlienky britskej celebrity Victorie Beckham (36), na ktorú nedávno pri pohľade do zrkadla čakalo nemilé prekvapenie. S blížiacou sa štyridsiatkou totiž začína byť bezmocná – aj napriek farbeniu si na hlave objavila sivý vlas!

Na pokraji zúfalstva! Hoci bývalá Spajska vystupuje v médiách ako sebavedomá podnikateľka, v súkromí ju dokáže vyviesť z rovnováhy aj úplná malichernosť. Inak sa ani nedá zhodnotiť jej posledné domáce vyčíňanie pred zrkadlom – kvôli vlasom sa z nej razom stala šialená hysterka roniaca krokodílie slzy.

„Keď Victoria uvidela svoj prvý sivý vlas, začala plakať a povedala: ‚To je koniec – nie som viac mladou ženou‘,“ prezradil človek z jej okolia britským novinám Daily Star. Zaujímavosťou je, že svoje rumázganie a obrovské nervové vypätie sa snažila preniesť aj na manžela Davida, s ktorým vychováva tri deti. Veď v manželstve bok po boku starnú obaja!

„Išla zošalieť z toho, že s Davidom sú čoraz starší. Bol to pre ňu ozajstný šok, niečo, čo je pre ňu nezabudnuteľné,“ dokončil svoju spoveď spomínaný zdroj. Zdá sa teda, že futbalové eso si pri svojej zákonnej polovičke ešte užije svoje. Ani najdrahšie krémy totiž jej pleť neudržia vypnutú večne. Ktovie, aké divadlo ich domácnosť čaká, až módna ikona zistí, že je nielen šedivá, ale aj vráskavá!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu