Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Sexi mama Victoria: Vysoké topánky, minišaty a plyšák pod pazuchou!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (7)
Victoria Beckham

LOS ANGELES – Zvláda všetko! Victoria Beckham (36) nemá problém zladiť materské povinnosti s dokonalým štýlom. V letiskovej hale na seba pútala pozornosť doslova každého a nemala pritom problém postarať sa o svojich troch synov. Tomu sa hovorí talent na materstvo!

Tepláková mamička? Toto spojenie Victoria Beckham nepozná. Ešte aj na letisku vyzerá akoby si odbehla z prehliadkového móla. Červené minišaty a vysokánske „louboutinky“ doplnila nezvyčajným doplnkom – plyšovým medvedíkom svojho najmladšieho syna Cruza. Jej synovia za mamou pritom v ničom nezaostávali, najmä dvaja mladší. Tí sa predviedli v štýlových šiltovkách a slnečných okuliaroch. Táto rodinka je skrátka „kúl“!

Victoria má so svojím manželom Davidom už troch synov, futbalista by však vraj chcel ďalšie dieťa. Dotieravé otázky novinárov však Victoria nateraz odbila: „Oh, panebože! Pozrite, mám teraz tri deti. Chlapci sú skvelí, úžasní, ale tri deti je veľa… Mohli by sme mať viac detí v budúcnosti, ale teraz nie.“

Bývalá Spice Girl má so svojimi synmi veľmi blízky vzťah a nedávno ju dokonca ten najstarší, Brooklyn, sprevádzal na párty. A hoci pôsobil trochu nervózne, svoju úlohu zvládol na jednotku. Jeho otec David je momentálne v Južnej Afrike. Neuvidíte ho síce ako hráča na trávniku, družstvo v ňom však má psychickú podporu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu