Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Victoria Beckham: Stehná na obdiv v šatách, v ktorých ju už videli!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham

LONDÝN – To je ale sexi mamička! Okolo bývalej spajsky Victorie Beckham (36) bolo už dlhšiu dobu ticho! Dobre však vie, ako sa vrátiť do svetla reflektorov, najlepšie pútavým modelom šiat či topánok. Tentoraz zaujala kozačkami, ktoré zvýraznili jej stehná!

Victoria dokvitla na party módnej návrhárky Diane von Furstenberg v krátkych šatách z kože bez ramienok z dielne Giles Deacona a v kozačkách od Briana Atwooda. Keďže často čelí poznámkam na svoju chudosť, snaží sa upriamiť pozornosť na to, čo je na nej “hot“, a to sú stehná a poprsie. V prípade kozačiek to bol zásah na istotu!

Victoria vyzerala ohromujúco napriek tomu, že si zvolila rovnaké šaty, aké si už tento rok obliekla na reklamnú kampaň pre istú značku mobilných telefónov. Hoci sa pani Beckhamová topí v miliónoch, nerobí jej problém recyklovať svoj šatník. Najmä v prípade, ak v niečom zažiari. Šaty mali jediný háčik, že pri nástupe a výstupe z auta mala čo robiť, aby neukázala viac, ako pôvodne chcela. Viac smie vidieť len manžel David (35)!

Pred žúrom v päťhviezdičkovom londýnskom hoteli Claridge Victoria sledovala futbalový zápas Anglicko – Slovinsko. Na party došla pozitívne naladená z výsledku aj z postupu Albionu do osemfinále. Zabávala sa v spoločnosti módnej návrhárky Diane von Furstenberg, modelky Natalie Vodianovej či priateľky ropného magnáta Romana Abramoviča Dáši Žukovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu