Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Victoria Beckham naostro: Vo výstrihu má stále čo ukázať!

Victoria Beckham zažiarila odvážnym výstrihom - bez bielizne Zobraziť galériu (15)
Victoria Beckham zažiarila odvážnym výstrihom - bez bielizne

LOS ANGELES – V konzervatívnej elegancii konečne poľavila! Hoci Victoria Beckham (36) zostáva verná štýlovým outfitom z vlastnej dizajnérskej dielne, nedávno zo svojej typickej prudérie poriadne ubrala. Do spoločnosti si totiž vyrazila iba v saku... A bez podprsenky!

Opäť vytasila svoje ženské zbrane! Aj keď sa módna ikona už nepýši takým objemným hrudníkom ako kedysi, pohľad do jej hlbokého výstrihu nie je vôbec na zahodenie. Napriek tomu, že si silikónové prsia dala pred časom zmenšiť, ako matka troch detí vyzerá sexi aj bez bielizne. Žeby takto vábila manžela do postele?

V čiernom nohavicovom kostýme bola Victoria neprehliadnuteľná na charitatívnom podujatí, ktoré sa tento týždeň konalo v losangelskej štvrti Beverly Hills. Snahu ukázať kúsok zo svojho sexepílu v nej zrejme podnietila túžba otehotnieť a priviesť na svet dievčatko. Nie je totiž nijakým tajomstvom, že britskou celebritou v súčasnosti lomcujú hormóny a za dverami spálne Davida doslova ničí sexom!

To, že sa známy futbalista v súčasnosti zotavuje po operácii Achillovej šľachy, hrá Victorii skvelo do karát. A to nielen kvôli spomínaných milostným dobrodružstvám! S radosťou ho totiž zapriahne aj do domácich prác a šantenia s ich tromi chlapcami. Síce s menšími obmedzeniami, no David plní manželkine priania do bodky: „Je úžasné mať ho opäť doma – tu je jednoducho šťastný. Je skutočne v skvelej forme. Chudáčik, pokrivkáva okolo domu.“ Zdá sa, že Victoria má všetko pod palcom nielen v práci, ale aj v domácnosti!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu