Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kruté správy pre Marcina: Hrozí mu totálny krach!

Peter Marcin Zobraziť galériu (8)
Peter Marcin

BRATISLAVA – Musí sa báť o flek! Peter Marcin (43) možno už nikdy nebude moderovať Mini Talent Show. Podľa STV je relácia momentálne pozastavená. A to zabávačovi nabúrava finančný rozpočet. Tým sa však vrásky na jeho čele nekončia. Nahnuté to totiž má aj ďalšia relácia, ktorá ho živí. Budúcnosť programu Chodili sme spolu je tiež neistá.

Od konca seriálu Susedia sa mu lepí smola na päty! Peter Marcin sa síce dostal po odchode z Markízy do pozície hlavnej hviezdy STV, ale aj tam to má najnovšie nahnuté. Vo verejnoprávnej televízii to totiž nevyzerá ružovo s detskou reláciou Mini Talent Show, ktorú zabávač moderuje. Na istú dobu ju v Mlynskej doline pozastavujú. A nie je isté, že ju ešte niekedy pustia na obrazovky.

„V súčasnom období dávame tejto šou prestávku, aby mali šancu dorásť nové mladé talenty,“ tvrdí manažér Jednotky Martin Kontúr. Príliš presvedčivo to však neznie. Už veľa pozastavených relácií sa totiž nikdy viac na obrazovky nevrátilo. Dokonca aj samotný Marcin hovorí o Mini Talent Show ako o zrušenej. „Nebola pozastavená, boli plánované len dve série. Je mi to trochu ľúto, lebo táto relácia mala naozaj zmysel. Ale podľa mňa je to dobrý programový krok, lebo na jeseň idú na dvoch televíziách talentové šou,“ povedal nám Marcin, ktorý vyškrtnutím zábavného programu z vysielacej štruktúry STV príde o nemalú sumu peňazí. V zálohe síce ešte má reláciu Chodili sme spolu, no ani jej budúcnosť na obrazovkách nie je istá. „Ak sa nič nezmení, mala by pokračovať,“ povedal s nádejou v hlase moderátor. Rovnaký názor má aj PR manažér estévečky Martin Kontúr: „S touto talkšou rátame aj v novej televíznej sezóne.“

Treba však podotknúť, že Chodili sme spolu už raz STV zrušiť chcela. Zasiahli však diváci a vynútili si jej zotrvanie na obrazovkách. No nie je isté, či bude chcieť takýmto požiadavkám vyhovieť aj nový minister kultúry, ktorým sa s najväčšou pravdepodobnosťou stane Daniel Krajcer z SaS. Ten sa totiž už vyjadril, že určite plánuje zmeny týkajúce sa verejnoprávnej televízie. Či to zasiahne aj Marcina, ktorý pred nedávnymi parlamentnými voľbami podporoval Ficov Smer, sa dozvieme zrejme až na jeseň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu