Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Marcin sa zmieta v kríze: Melie z posledného!

Peter Marcin prekonáva ťažké chvíle v Let´s Dance. Zobraziť galériu (7)
Peter Marcin prekonáva ťažké chvíle v Let´s Dance.

BRATISLAVA - Na konci so silami! Peter Marcin (45) sa v Let´s Dance prebojoval medzi päticu najlepších tanečníkov. Za jeho úspechom sú však mesiace driny, ktoré si už vyžiadali svoju daň. Herec pre topky.sk priznal, že sa zmieta v kríze. Čo ho odrovnalo?

Herec Peter Marcin patrí medzi favoritov tanečnej šou. Svedčí o tom aj jeho piatkový úspech, kedy ho porota ohodnotila najväčším počtom bodov. V humoristovom prípade oceňujú odborníci najmä nápadité choreografie, ktoré spolu s Ivanou Surovcovou predvádzajú na parkete. Málokto však tuší, že za tým stojí kopec driny. A zabávač už melie z posledného.

„Toto bol najťažší týždeň. Dostavila sa kríza, lebo sa už od augusta pripravujeme. Tie tréningy sú hrozne ťažké. Aj som vravel Ivane, že keď nás už vyhodia, nevadí. Veď sme za polovičkou a tak nám to nebude veľmi ľúto,“ posťažoval sa Peter.

Ako sme sa od neho ďalej dozvedeli, trápi ho toho naozaj dosť. „Počas týždňa nastala psychická a aj fyzická kríza. Prvýkrát ma začalo bolieť celé telo, najmä kolená. No a do toho som si natiahol sval na lýtku. Myslel som si, že je natrhnutý. Jeden deň som vôbec netrénoval, priblížil pred našou kamerou svoje zdravotné komplikácie. 

Aby toho nebolo málo, pribudli ešte aj bolesti krížov. Telo pomaličky začína vypovedať. Som zvedavý, čo bude v piatok,“ uzavrel vyčerpane tanečník. Nanešťastie pre neho, ani zajtra to nebude mať na parkete jednoduché. Opäť predvedie s Ivanou Surovcovou dva tance. Tentoraz tango a rumbu. Snáď sa spomínané komplikácie neodrazia na výkone tanečného páru.

Sledujte TOPKY TV: Petra Marcina trápia zdravotné komplikácie.

Marcin_2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu