Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hádka Petra Marcina a Dary Rolins: Vynadal jej v zákulisí!

Peter Marcin v zákulisí vynadal Dare Rolins. Zobraziť galériu (8)
Peter Marcin v zákulisí vynadal Dare Rolins.

BRATISLAVA – Výmena názorov mimo kamier! Herec Peter Marcin (45) sa v piatok večer stal víťazom 7. kola Let´s Dance. Od poroty dostal najviac bodov, traja z odborníkov dokonca vytiahli lopáriky s najvyšším číslom. Dara Rolins neváhala zabávača označiť za favorita šou. To však nemala robiť. Ako sme zistili, humorista si to s ňou v zákulisí vydiskutoval.

Jasný favorit!? Herec Peter Marcin to v piatok večer v Let´s Dance poriadne roztočil. So svojou tanečnou partnerkou Ivanou Surovcovou predviedli na parkete najlepšie vystúpenia, ktoré ocenila nielen porota, ale aj diváci v sále. Dara Rolins dokonca herca označila v priamom prenose za favorita súťaže.

Hoci mu takáto poklona na jednej strane zrejme lichotí, na druhej mu môže okaté favorizovanie uškodiť u esemeskujúcich divákov. Rozhodol sa preto zakročiť a pop divu si odchytil v zákulisí. „Trochu som ju za to sprdol. Som totiž poverčivý. A okrem toho si úprimne myslím, že som sem neprišiel súťažiť, ale zabávať sa a urobiť dobrú šou. To ma hrozne baví. Ďakujem Darinke, že má takýto názor, ale to vôbec nie je dôležité,“ povedal nám po skončení prenosu Marcin.

No speváčka ani s odstupom času svoj názor nemení. Ako nám včera prezradila, podľa nej komik na víťazstvo jednoducho má. „Má nadhľad, je zbavený urputnosti, užíva si to a nezrúti sa z kritiky ani nižších známok. Navyše, a to donedávna asi ani sám nevedel, má fakt prirodzený talent na tanec,” stojí si za svojím Rolins.

Humorista však pred našou kamerou zdôraznil, že na popredné priečky si naozaj zuby nebrúsi. „Je to fakt jedno, kto vyhrá. Vôbec nad víťazstvom nerozmýšľam. Mňa skôr trápi tango a rumba, ktoré predvedieme v ďalšom kole. Mám z toho des,“ priznal herec. Ten sa spolu s Ivanou Surovcovou prebojoval medzi päťku najlepších tanečných párov tohtoročnej šou Let´s Dance. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa veštba Dary Rolins naplní a Marcin sa stane novým kráľom tanečného parketu.

Sledujte Topky TV: Marcin o konflikte s Darou Rolins a tiež o tom, či sa považuje za favorita šou.

Marcin_LSD

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu