Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vzbura divákov kvôli Marcinovi!

Peter Marcin Zobraziť galériu (8)
Peter Marcin

BRATISLAVA – Mal to nahnuté! S reláciou zabávača Petra Marcina s názvom Chodili sme spolu to vo verejnoprávnej televízii nevyzeralo ružovo. Podľa našich informácií uvažovalo vedenie o jej zrušení. Najnovšie to však vyzerá inak. Významnú úlohu v zmene názoru zohrali diváci.

Ako sme sa dozvedeli od nášho zdroja z Mlynskej doliny, vedenie STV reálne uvažovalo nad tým, že zruší reláciu Petra Marcina s názvom Chodili sme spolu. „Chceli to stiahnuť z obrazoviek kvôli znižovaniu rozpočtu,“ prezradil topkám dobre informovaný zdroj. Nakoniec sa však v estévečke rozhodli, že budú pokračovať v nakrúcaní tejto jedinej slovenskej talkšou.

Ako vysvitlo, významnú úlohu v tom zohrali diváci. Tí sa po zmedializovaní informácií o úmysloch ukončenia šou doslova vzbúrili. Do STV začalo chodiť množstvo listov, v ktorých vyjadrovali svoj nesúhlas s plánovanými krokmi.

„Pre obrovský pozitívny divácky ohlas nakoniec pokračujeme s talkšou Petra Marcina aj v roku 2010,“ povedal topkám PR manažér Martin Kontúr. „Som veľmi rád, že sa tak rozhodli. Myslím, že je to pozitívne vnímaná relácia nielen u divákov, ale aj u samotných účinkujúcich. Podľa môjho názoru má miesto na televíznej obrazovke,“ povedal nám moderátor Peter Marcin.

Ako sme sa od humoristu ďalej dozvedeli, oproti minulosti chce svoju šou trochu inovovať. Podľa jeho slov sa majú diváci na čo tešiť. Nechajme sa teda prekvapiť, čo si prichystá na svojich prvých hostí, medzi ktorými budú napríklad Ivana Christová, Yvetta Blanarovičová, Peter Batthányi či Peter Sklár. Prvé nakrúcania začínajú už tento štvrtok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu