Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kmotríková prekvapuje: V lete žiaden luxus!

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (4)
Adriana Kmotríková

BRATISLAVA – Kto by to povedal!? Napriek tomu, že moderátorka Adriana Kmotríková (39) žije v prepychu, leto strávi pomerne skromne. Exotické dovolenkové rezorty ju totiž nelákajú, oddychovať bude na chalupe!

Aj keď bývalá manželka jedného z najbohatších Slovákov býva v luxusnom dome a oblieka sa do šiat zvučných módnych značiek, počas leta peniaze príliš nemíňa. Jedna z najznámejších tvárí televízie Joj si relax a letné horúčavy vychutnáva na Slovensku.

„V lete určite pôjdeme na chalupu,“ prezradila nám moderátorka, ktorá ihneď vymenovala dôvody, kvôli ktorým sa rozhodla zvoliť takéto miesto oddychu. „Máme tam bazén, neďaleko je hrádza, kde sa dá korčuľovať a športovať. Čo viac deti potrebujú?“ poznamenala Adriana, ktorá má dve ratolesti – dcéru Lindu a syna Tomáša.

Okrem oddychu na chalupe neďaleko Bratislavy sa plavovláska chystá aj na Donovaly. Tento horský kút našej krajiny je jej veľmi sympatický. „Na Slovensku máme krásne prírodné podmienky, ako stvorené na dovolenkovanie,“ vysvetľuje Adriana. Zvyknete aj vy dovolenkovať na Slovensku? Zahlasujte v ankete pod článkom.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu