Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráska Charlize Theron: Hrá sa na chlapa v pánskej košeli!

Charlize Theron a David Beckham Zobraziť galériu (5)
Charlize Theron a David Beckham

LOS ANGELES - Tomu sa hovorí faux pas! Keď sa v rovnakom odeve objavia dve ženy, je to nepríjemné, ale vcelku pochopiteľné. Keď si však konkuruje žena s mužom, je to poriadny trapas. A presne to sa prihodilo Charlize Theron (34). Nahodila sa do rovnakej košele, ako mal David Beckham (34)!

Flanelka na druhú! Zdá sa, že košeľa v štýle divokého západu začína byť medzi celebritami naozaj populárna. A to tak medzi ženami, ako medzi mužmi. Svoje by o tom mohla povedať oscarová herečka Charlize Theron alebo štýlový futbalista David Beckham. Tí sa totiž v rovnakom modeli stretli na zápase ich obľúbeného basketbalového tímu LA Lakers. A keďže obaja sedeli na lukratívnych miestach priamo pri palubovke, asi bolo dosť ťažké toho druhého ignorovať. Dokonca si vytiahli rukávy až po lakte, takže podoba oboch ich outfitov bola priam do očí bijúca!

Štýlovému Davidovi flanelka na sexepíle neubrala. Ale prečo sa do nej zahalila sexi žena ako Charlize Theron, ostáva záhadou. Žeby po rozchode s dlhoročným priateľom, hercom Stuartom Townsandom, nemala náladu na obdivné mužské pohľady? Ak je to tak, jej zámer sa celkom vydaril. Krásavica ako ona si môže dovoliť všeličo, ale táto košeľa jej na príťažlivosti určite nepridala.

Flanelová košeľa nie je v šoubiznise žiadnou novinkou. V deväťdesiatych rokoch si ju okolo pása uväzoval Axel Rose a zo súčasných hviezd si ju dlhodobo obľúbil herec a lámač ženských sŕdc, Matthew McConaughey. Uvidíme, kto bude nasledovať po Charlize a Davidovi!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu