Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Prsnatý súboj futbalových fanyniek: Zmyselná blondína vs. exotická kráska!

Dánsko vs. Paraguaj. Zobraziť galériu (9)
Dánsko vs. Paraguaj.

BRATISLAVA – Podporte svoju favoritku! Ešte niekoľko hodín môžete hlasovať v súboji fanyniek Dánska a Paraguaja. Je podľa vás viac sexi blondínka Lela (21) alebo exoticky pôsobiaca Monika (25)?

Súboj fanyniek pokračuje ďalšou dvojicou! Sexice s dresmi namaľovanými priamo na nahom tele tentoraz povzbudzujú futbalové mužstvá Dánska a Paraguaja.

Blondínka Lela má čerstvých 21 rokov a prednosti sexbomby. Kučeravá Monika bude mať čochvíľa 26 rokov, jej ženské zbrane sú úplne prirodzené. Ako o sebe tvrdí, vraj je veľmi ohybná. Dokáže vám to len vtedy, ak ju posuniete ďalej. Súboj týchto dvoch krások končí dnes o 10.00. Potom vám ponúkneme ďalší duel.

Slovenských futbalistov v Afrike pozvbudzujú aj finalistky Miss Slovensko 2010. Kliknite SEM!

Hlasujte za svoju favoritku TU!

 

Princíp súťaže:

Každý deň od 11.6. do 11.7. sa na stránke športky.sk odohrá súboj medzi sexi fanynkami jednotlivých krajín. Na základe SMS hlasov postúpi z každého duelu do ďalšieho kola jedno dievča. Posielanie správ vašim favoritkám sa určite oplatí. Každá esemeska totiž bude zaradená do žrebovania o zapožičanie automobilu BMW radu 3 od spoločnosti Avis na jeden mesiac.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu