Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mojsejovci: Finále už túto nedeľu!

Mojsejovci Zobraziť galériu (13)
Mojsejovci

BRATISLAVA - Na obrazovkách televízie Markíza finišuje reality show Mojsejovci. Braňo (37) a Nora (47) Mojsejovci si zasadnú do luxusného dvojkresla naposledy už túto nedeľu! Záverečný prenos bude v znamení konfrontácií medzi zostávajúcimi dvoma finalistami a manželmi z Košíc. Ako bude vyzerať posledný večer s hrdinami z Pereša?

Diváci si v zostrihoch pripomenú oboch finalistov, ktorí sa dostali z kastingov až do samotného cieľa. Z doterajších troch súťažiacich Milana Ráša Schmidta (47), Mária Papulu Hrbasa (31) a Pavla Modela Petríka (23) budú o dva milióny bojovať len dvaja.

Mojsejovcovi budú v dokrútkach jednotlivo hodnotiť zvyšnú dvojicu a spomenú ich pozitívne a negatívne stránky, no i to, ako sa počas celej súťaže osobnostne vyvíjali. Finalisti, samozrejme, dostanú priestor na svoje obhájenie a zhodnotenie pobytu na Pereši. Nedeľňajší prenos hudobne spestrí spevák Dan Nekonečný a naďalej bude prebiehať SMS-hlasovanie, ktoré však názor boháčov z Košíc môže, ale aj nemusí, ovplyvniť, Na záver relácie sa dozvieme meno víťaza dvoch miliónov, ktorého určia samotní Mojsejovci.

Kufrík s dvojmiliónovým obsahom v hotovosti odovzdá Braňo a Nora víťazovi na konci živého vysielania z ruky do ruky priamo v štúdiách bratislavskej Koliby. Po skončení prenosu sa pre hostí, súťažiacich, novinárov a tvorcov uskutoční malá párty priamo v štúdiu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu