Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zhnusená Šimkovičová Šmajdovi: Miro, urobil si obrovskú hlúposť!

Miro Šmajda a Martina Šimkovičová. Zobraziť galériu (9)
Miro Šmajda a Martina Šimkovičová.

BRATISLAVA – Nechápu ho! Odstúpenie Mira Šmajdu (21) z Let’s Dance zachránilo kožu Martine Šimkovičovej (38), ktorá by sa musela so šou rozlúčiť. Napriek tomu blondiakovi vôbec nie je vďačná. Aj podľa Nely Pociskovej (19) sa spevák zachoval neférovo voči všetkým.

Skomplikoval jej situáciu. Celé Slovensko sa včera dozvedelo, že mala v Horúčke nedeľňajšej noci vypadnúť z Let´s Dance Martina Šimkovičová. Napriek tomu moderátorka v šou pokračuje, pretože Miro Šmajda zo súťaže odstúpil. „Ako sa nám teraz bude s Tomášom tancovať? Je to zvláštne,“ hnevá sa na mladého speváka plavovláska.

Keby sa všetko udialo podľa pravidiel, mohla Martina skončiť so cťou na štvrtom mieste, takto musí ísť ďalej s vedomím, že ľudia ju v šou už nechceli. „My sme ho prehovárali, aby to vzal späť. Podľa mňa Miro urobil totálnu hlúposť,“ povedala nám po prenose.

Šmajdovmu rozhodnutiu rovnako nerozumela ani Nela Pocisková. „Možno o dva dni pochopím, čo sa tu teraz vlastne stalo,“ povedala nám rozčarovane. Odstúpenie bez nejakých vážnych dôvodov a bez predchádzajúcich náznakov pokladá za neférové voči všetkým. „Katke to naozaj mohol povedať,“ vyčíta Mirovi najmä jeho správanie k tanečnej partnerke.

Na jednej strane sa totiž zachoval ako džentlmen, keď „zariadil“, aby postúpili všetky tri celebritné dámy. Na druhej strane jeho gesto vyznelo surovo voči Kataríne Štumpfovej, ktorá s ním absolvovala náročné tréningy a chcela bojovať do poslednej chvíle.

 

Sledujte TopkyTV: Martina Šimkovičová o Šmajdovom odstúpení.

Sledujte TopkyTV: Nela Pocisková po Šmajdovom odstúpení.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu