Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Christina Aguilera: Život bez penisu si nevie predstaviť!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (9)
Christina Aguilera

LOS ANGELES - To je ale nehanebnica! Odvážna pop diva Christina Aguilera (29) sa pred narodením svojho syna na nejaký čas stiahla z očí. Dnes je späť a šokuje otvorenou spoveďou pre magazín Out! A neváha priznať, že mužské prirodzenie naozaj zbožňuje!

Mysleli ste si, že Christina Aguilera už nemá čím prekvapiť? Omyl! Táto sexi mamička dvojročného syna jednoducho vie ako na to a nemieni sa hrať na domácu paničku. Po nedávno zverejnenom videoklipe s obscénne lesbickým nádychom prilieva olej do ohňa opisom svojich sexuálnych chúťok. A čuduj sa svete, nie sú len heterosexuálneho charakteru!

Christina sa priznala, že sa jej páči pohľad na ženské telo a veru z času na čas nepohrdne ani „zábavou“ s osobami rovnakého pohlavia. Jej manžel sa však nemusí obávať, Christina totiž podľa vlastných slov „miluje penisy a nevie si bez nich prestaviť svoj život“. Navyše by vraj nemohla mať dlhodobejší vzťah so ženou, pretože má čo robiť s vlastnými hormónmi.

Ťažko povedať, čo sa vo svete celebrít považuje za dlhší vzťah. Každopádne je dobre vedieť, že Christina kope za oba tímy a nemusí sa tak obávať, že by časť jej fanúšikov prebehla na stranu inej, viac bisexuálnej hviezdy. A koniec koncov, kontroverzné vyhlásenia na tému sexuálneho života sú tou najlepšou kampaňou k jej novému albumu Bionic, ktorý sa na pultoch objaví už o pár týždňov, no nie?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu