Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Nemravná Christina Aguilera: Predvádza sado-maso a lesbické hrátky!

Christina Aguilera vo videoklipe Not Myself Tonight. Zobraziť galériu (14)
Christina Aguilera vo videoklipe Not Myself Tonight.

LOS ANGELES – Tak toto tu ešte nebolo! Speváčka Christina Aquilera (29) je síce matkou, ale v poslednom videoklipe sa poriadne uvoľnila a ukázala toho naozaj veľa. Veď jej erotické pózy takmer hraničia s pornom!

Odhalené telo, zviazané ruky, bozky so ženou či poriadne horúci tanec v kostole! To sú len niektoré zo scén najnovšieho videoklipu americkej pop hviezdičky Christiny Aquilery. Tá sa zrejme rozhodla, že pri uvedení svojho najnovšieho albumu nič nenechá na náhodu a hneď prvým videoklipom spôsobí poriadny škandál!

Hoci Christina v poslednej dobe pôsobila skôr ako usadnutá mamička, v najnovšom videoklipe k pesničke Not Myself Tonight (Dnes v noci to nie som ja) tak vôbec nevyzerá. Veď ktorá slušná matka by sa predvádzala takmer nahá v kostole - ešte k tomu v objatí viacerých mužných tanečníkov?

Speváčka sa v poslednom čase v médiách objavovala skôr v úlohe matky a manželky. Teraz sa však vracia do starých koľají. Škandál okolo videoklipu zrejme považuje za najlepšiu reklamu pre svoj štvrtý album Bionic, ktorý má vyjsť už 8. júna. Veď kto by odolal jej odhaleným krivkám – raz zviazaným v sexi putách, inokedy pri hrátkach so príťažlivým tanečníkom? Ak bude celý album rovnako provokatívny, ako jej najnovší videoklip, zrejme spôsobí nemalý rozruch!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu