Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

„Sladká mamička“ Denise Richards: Takto si užíva so zajačikom!

Denise Richards Zobraziť galériu (10)
Denise Richards

LOS ANGELES – Navonok slušná mamička, vnútri divoká tigrica! Herečka Denise Richards (39) má o necelý rôčik štyridsiatku na krku, ale ani to jej nebráni poriadne si to vychutnať v posteli s mladým mäskom. Ale Denise, nie si na to už pristará?

Neodmietne nič! Herečka Denise Richards je už zrejme poriadne zúfalá zo svojej stagnujúcej kariéry, keď prijala aj takúto úlohu. Sex s mladým chlapcom v tínedžerskej komédii totiž zrejme nepatrí k tým scénam, na ktoré by mohla byť hrdá a chcela by ich ukazovať svojim dvom dcérkam. Nahé bradavky síce pred kamerou nepredviedla – film je predsa určený najmä pre americký trh – ale prejavila sa ako žena, ktorá presne vie, čo chce. „Prestaň mi stláčať prsia!“ oborila sa na priveľmi snaživého mladíka.

Denise Richards aj tak viac ako jej herecký talent preslávil búrlivý zväzok s hercom Charliem Sheenom, s ktorým má dve dcéry, Sam a Lolu. Tento umelec s násilníckymi sklonmi jej zrejme platí nemalé výživné – jej výdavky sú však asi o dosť vyššie, keď sa nevyhýba ani takýmto pokútnym scénam v priemerných filmoch.

A o čom vlastne je dej Mother´s Little Helpers (Mamičkini malí pomocníci)? Ide o komédiu zo stredoškolského prostredia, a tak je samozrejme v hlavnej úlohe sex a láska. Pridajte k tomu vysoké školné a eskortnú firmu jedného zo študentov a zápletka je na svete!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu