Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Horján si vyrazil s frajerom na Showdance: Mojkali sa v hľadisku!

Viktor Horjan v spoločnosti priateľa Jozefa Zobraziť galériu (6)
Viktor Horjan v spoločnosti priateľa Jozefa

BRATISLAVA – Užívali si! Herec Viktor Horján (32) si nedal ujsť semifinálové kolo tanečnej súťaže Showdance. Ako už býva zvykom, spoločnosť mu robil jeho milenec. Napriek tomu, že sa dvojica počas priameho prenosu predovšetkým zabávala, partneri si našli čas aj na nežnosti.

O tom, že má Viktor odvahy na rozdávanie, niet pochýb. Nielenže sa mu podarilo zvíťaziť nad zákernou rakovinou prostaty, ale ako jeden z mála ľudí slovenského šoubiznisu sa otvorene hlási k homosexualite. Nerobilo mu preto žiaden problém vyraziť si v pondelok na jojkárske Showdance.

Viktor si s priateľom v hľadisku vymieňali zamilované pohľady, sem – tam si niečo pošepkali do ucha a pár krát sa aj pobozkali. V čase prestávky si herec stihol „pokecať“ aj s dlhoročnou kamarátkou Wandou Hrycovou. Tá však na rozdiel od neho nechala svoju polovičku doma. 

Viktor Horján a jeho priateľ Jozef tvoria pár zhruba jeden rok. Po rozchode, ktorý herec opisuje vo svojej divadelnej hre Som hot dog, sa zdá, že má opäť dôvod na úsmev. Snáď to zaľúbencom dlho vydrží.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu