Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mórová vsadí na erotiku: Odhodí šaty!

Diana Mórová Zobraziť galériu (9)
Diana Mórová

BRATISLAVA – Nechce nechať nič na náhodu! V dnešnom kole jojkárskej šou sa rozhodne o finálovej dvojici, ktorá zabojuje o titul najlepšieho tanečníka alebo tanečníčky Showdance. Herečka Diana Mórová (40) sa preto rozhodla, že večer vsadí na osvedčenú kartu.

V premiérovom kole Showdance vyšvihol kostým á la Kylie Minoque herečku Dianu Mórovú na samotný vrchol tabuľky. Tanečné vystúpenie na skladbu Slow, v ktorom bola doslova stelesnením erotiky, úplne prevalcovalo konkurenciu.

Ako sa zdá, na svoj ženský sexepíl chce Diana vsadiť aj dnes. V minulom kole sa totiž ocitla s Petrom Batthyánym v tzv. rozstrele a hrozilo, že bude musieť šou opustiť. Preto sa rozhodla vytasiť všetky zbrane a na pieseň od Madonny zatancuje v dráždivých šatách, aké mala v klipe ku skladbe Hung up aj samotná popová kráľovná.

Podľa našich informácií zo zákulisia má Mórová dokonca v pláne okoreniť svoje vystúpenie tým, že najprv vybehne na pódium v kostýme, z ktorého potom odhodí spodničku. Zvyšok choreografie odtancuje iba v obtiahnutom body.

VIDEO: Madonna v klipe k piesni Hung up.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu