Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Namiesto Mórovej vyhodili Kobielskeho: Diana miláčikom poroty!

Vyradený Vlado Kobielsky. Zobraziť galériu (31)
Vyradený Vlado Kobielsky.

BRATISLAVA - Nemal na to?! Po včerajšom semifinálovom kole plnom prekvapení sa musel so Showdance rozlúčiť Vladimír Kobielsky (34). Porota rozhodovala medzi ním a Dianou Mórovou (40). Odborníci nakoniec uprednostnili herečkine tanečné umenie.

Postavené na hlavu! Tak prezentovali včerajšie netradičné kolo Showdance moderátori programu Matej Sajfa Cifra a Zuzana Fialová. Tancujúci herci sa totiž najprv stali choreografmi a vytvorili si vlastnú zostavu na hudbu, potom si musel každý z nich vybrať dvoch ľudí skrytých vo valci a po nich opakovať tanečné prvky.

Zuzana Mauréry takto predviedla hip-hop s Johnnym Mečochom a latinsko-americký štýl s juniorským majstrom v týchto tancoch. Diana Mórová zas hopsala so šéfom baletu SND Máriom Radačovským a v streetovom tanci ju viedol malý hip-hoper Paťo. Vladimír Kobielsky si vytiahol ľudovkára Mareka Ťapáka a malú baletku Matildu.

Práve mužskému zástupcovi sa stalo semifinále osudným. Svoj koniec predpovedal už v dokrútke. "Mňa zabije všetko, lebo neviem okamžite chytať kroky. Ja na to potrebujem čas," priznal sa pred kamerami. Jediné, čo ho podľa neho samého mohlo zachrániť, bola šou. "Pre mňa je šou Vlado, aj Diana, ale to druhé slovo - dance, v tom je kvalitnejšia Diana," zneli slová porotcu Libora Vaculíka, ktorými posunul do finále Mórovú. O titul Kráľovná Showdance sa herečka o týždeň pobije s absolútnou víťazkou šiesteho kola Zuzanou Mauréry.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu