Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Takto si zarába Nemcova žena!

Gabriela Stefanelli Zobraziť galériu (4)
Gabriela Stefanelli

VIEDEŇ - Tajomný nočný svet zahalený do intímneho svetla. Ohlušujúca divoká hudba, v ktorej sa rytmicky vlnia polonahé telá tanečníc. To je známy viedenský nočný klub Big Apple v centre rakúskej metropoly. A práve tu si na živobytie zarába záhadná Gabriela Stefanelli (21), manželka Nemca, finalistu reality show Mojsejovci Robertina A. Stefanelliho (40)! Nový Čas vám exkluzívne prináša zábery z jej tanečnej šou.

Svoje obnažené telo predvádza Gabika na pódiu viedenského nočného podniku Big Apple v go-go šou. Jej tanečné umenie si každý záujemca môže pozrieť iba za 8 eur (320 Sk). Toľko stojí vstupenka do tohto klubu.

Po zaplatení tejto sumy nás usádzajú priamo pred pódium. Dve sporo odeté Gabrieline kolegyne z Rumunska okamžite zamieria k nášmu stolu a na náš účet si objednávajú tretinkovú fľašku sektu za 45 eur (cca 1 800 Sk).

Vtom na pódium prichádza manželka kontroverzného Nemca a začína tancovať pri tyči. Oblečené má iba tango nohavičky. Od 23.00 hod. do 2.00 hod. vystúpila na pódium so svojím číslom len dva razy. Cena za striptíz pri stole zákazníka je 35 eur (1 400 Sk).

Čo vlastne robia go-go tanečnice v tomto podniku? "Tancujeme na pódiu a robíme spoločnosť klientom. Tí nám objednávajú drinky a my sa staráme o to, aby sa u nás cítili príjemne," hovorí lámanou nemčinou Rumunka Klaudia.

Ceny niektorých drinkov sa v tomto zábavnom podniku šplhajú do astronomických výšok. Najdrahšia fľaša sektu stojí 3 200 eur (cca 128 000 Sk)! Gabikine kolegyne tvrdia, že po šichte je údajne možné navštíviť tanečnice aj na priváte, kde si klient za dohodnutú sumu môže užiť aj viac ako len tanec. "Robia to skoro všetky dievčatá," prízvukuje Klaudia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu