Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Barkolová bez mejkapu: Nenalíčenú tvár si kryla šiltovkou!

Nenalíčená Erika Barkolová si kryla tvár šiltovkou. Zobraziť galériu (4)
Nenalíčená Erika Barkolová si kryla tvár šiltovkou.

BRATISLAVA - Chcela byť nenápadná! Moderátorka Erika Barkolová (32) sa v pondelok objavila v hľadisku Showdance. Jojkárka prišla na prenos v ležérnom outfite, čím okamžite zaujala svoje okolie. Najmä šiltovkou, ktorú z hlavy počas celého večera nezložila. Čo ňou chcela skryť?

Erika Barkolová si nedala ujsť pondelkové Showdance. Na prenos, ktorý sa niesol najmä v duchu tzv. pouličného tanca, sa jojkárka nahodila tiež v štýle "ulice". Obliekla si klasické tričko, džínsy a na hlavu si dala šiltovku. Tú mala po celý čas vrazenú hlboko do čela.

Ja takto oblečená chodím bežne. Rada nosím šiltovky," povedala Barkolová, pričom vylúčila príčinu, že by si ňou chcela skrývať nenamejkapovanú tvár.   „V súkromí sa snažím nelíčiť sa, keďže si počas moderovania užije moja pleť dosť mejkapu. Je to na ňu veľký nápor. Maximálne si dám špirálu a lesk na pery, keď idem von,“ vysvetlila moderátorka, ktorá vraj prišla na pondelkové Showdance najmä kvôli dcéram Alexandre (10) a Patrícii (12). A aby to bol už poriadny babinec, vzala aj svoju mamu.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu