Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Rozhorčená Barkolová urobila scénu: Šaty po Ďurianovej nechcem!

Erika Barkolová v rovnakých šatách ako Marianna Ďurianová. Zobraziť galériu (3)
Erika Barkolová v rovnakých šatách ako Marianna Ďurianová.

BRATISLAVA – Každá žena chce byť originálna! A to platí dvojnásobne pri mediálne známych dámach, medzi ktoré patrí aj Erika Barkolová (32). Tá sa na piatkovej módnej prehliadke predviedla v rovnakých šatách, ako deň predtým jej kolegyňa z konkurenčnej televízie Marianna Ďurianová (33). Keď to Erika zistila, spustila riadny krik!

Jojkárska moderátorka Erika Barkolová v piatok večer ukázala, že okrem moderovania jej ide aj predvádzanie. Na módnej šou, ktorú zorganizovala istá automobilová spoločnosť, sa totiž jojkárka predviedla v úlohe manekýnky. Odetá v šatách od mladej návrhárky Lucie Senášiovej síce zažiarila, ale neskôr urobila práve kvôli tejto róbe na akcii scénu. Problémom bolo to, že rovnaké šaty iba deň predtým predviedla na Bratislavských módnych dňoch plavovlasá markizáčka Marianna Ďurianová.

„To, že som mala tie isté šaty ako Marianna, som sa dozvedela až vtedy, keď som ich mala na sebe,“ povedala topkám Barkolová, ktorá  vzniknutú situáciu riešila ihneď na akcii. „Lucii Senášiovej som povedala, že si okamžite prosím nové šaty,“ zreprodukovala nám jojkárka slová adresované návrhárke. Vzápätí však moderátorka dodala, že tento výstup urobila iba zo žartu.

„Ja nemám s takýmito vecami problém. V šatách som sa cítila výborne. Od Lucky som už mala viac rób. A rozmýšľam, že by som si túto ´problémovú´ na nejakú akciu ešte zobrala,“ netajila Erika, ktorá mala v ten večer aj rovnaké topánky ako Ďurianová. Dokonca mali obe dámy podobný "našuchorený" účes. Ktorá z televíznych tvárí podľa vás v tomto outfite žiarila viac? Zahlasujte v ankete pod článkom. 

Fotografie z prehliadky nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu