Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Skrúcany, Vašut a Hryc: Z Let´s Dance si urobili opijáš!

Herci sa takto častovali Zobraziť galériu (7)
Herci sa takto častovali

BRATISLAVA – Šampanské a víno tiekli potokom! Nedeľňajšie kolo Let´s Dance 4 nebolo len o tancovaní. Vyradení herci si z neho spravili menší žúr. Andy Hryc (60), Marek Vašut (49) a Štefan Skrúcaný (50) vo veľkom popíjali alkohol, zatiaľ čo sa ich kolegovia trápili na parkete.

Elegán Marek Vašut včera pobehoval nervózne po priestoroch bratislavskej  Starej tržnice. Upokojil sa až potom, keď sa mu podarilo zohnať fľašu vína. S ňou napochodoval na svoje miesto, kde ho už čakal Štefan Skrúcaný. A prenos sa mohol začať. Obaja sa navzájom ponúkali alkoholom a keď už nemal Vašutovi kto naliať, urobil to sám. Takýto pohľad sa hosťom prítomným na tanečnej šou nenaskytol prvýkrát. Obaja páni si na sekte alebo víne pochutnávajú na každom prenose.

Len pár miest od nich sedel Andy Hryc. Tomu v nedeľu tiež chutilo. Podobne, ako herecký kolega Vašut, aj on si vo veľkom sám nalieval. Dôvod? Prísediaci Pomajbo sa veľmi k činu nemal. Hryc sa preto zameral na spomínanú dvojicu Vašut - Skrúcaný. V nich  našiel spriaznené duše.

Na záver večera stráveného pri poháriku zrejme Hrycovi stúpli bublinky mierne do hlavy. Keď totiž oznámila Krainová svoj odstup zo súťaže, prevzal herec iniciatívu a mikrofón. Vo veľkom sa začal vyjadrovať k jej rozhodnutiu, čo nevyznelo príliš vhodne. "Vykašlite sa na to, čo povedala Simona," adresoval svoje slová porote a vyzval odborníkov, aby zhodnotili jej výkon bez ohľadu na to, že chce skončiť. Na to sa chopila iniciatívy moderátorka Adela Banášová, ktorá Andyho spacifikovala a vzala mu z rúk mikrofón.

Spomínaná trojica by si mala dať do budúcna pozor. Ľahko by sa totiž mohlo stať, že neodhadnú tú správnu mieru a s konzumáciou alkoholu to preženú. Varovaním by im mohlo byť správanie snoubordistu Rada Žideka. Ten v minulom ročníku popíjanie v hľadisku nezvládol. Podgurážený hádzal na parket polámané tulipány a dokonca aj ohryzok z hrušky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu